Close

20secondenpromo

het concept

De 20secondenpromo is een concept waarbij in een korte tijd een indruk van uw bedrijf gegeve​​​​​​​n wordt, een product gepresenteerd, of bijvoorbeeld een dienst wordt uitgelegd. Het is eigenlijk een korte commercial. Uitermate geschikt voor social media waarbij de kijker maar heel kort aandacht heeft.

aandacht van de kijker

Op social media, zoals facebook of linkedin, is het belangrijk dat een film niet te lang is. Is een kijker geinteresseert dan kunnen ze natuurlijk veel meer te zien krijgen op uw website of via een link naar een langere versie, maar in eerste instantie is kort het sleutelwoord. Een korte film wordt eerder helemaal afgekeken, het is een kleine moeite. En in die tijd kunt u uw boodschap kwijt.

20 seconden?

De 20 seconden is natuurlijk een tijdsindicatie, het zal niet altijd exact 20 seconden duren. Soms kan het korter, soms iets langer…maar altijd lekker kort. Het voorbeeld hieronder voor Schutrups Schoenen in Exloo is wel exact 20 seconden. Een vereiste voor Groningen Airport Eelde, waar deze film op verschillende beeldschermen te zien is.