Close
bedrijfsfilm maken

Uw bedrijf een gratis promo?

Omdat wij onlangs onze ROC-light ontheffing voor commercieële drone-vluchten hebben behaald, en om ons ’20 seconden promo’ concept te promoten, geven wij 1 compleet verzorgde promo kostenloos weg.

20SECONDENPROMO
Wilt u voor uw bedrijf geen uitgebreide bedrijfsfilm (of nog niet), maar wel de kijker een indruk van uw bedrijf geven? Een specifiek product of dienst promoten?. Dan is het 20 seconden promo concept misschien iets voor u.

WAT IS HET?
Een 20 seconden promo is eigenlijk een soort commercial voor uw bedrijf. In deze 20 seconden geeft u de kijker een duidelijk beeld van uw bedrijfs-boodschap, een mysterieuze teaser om de kijker nieuwsgierig te maken, of laat u een specifiek product of dienst zien waar u op dat moment de aandacht voor vraagt. Genoeg mogelijkheden, maar dan in 20 seconden.

WAAROM 20 SECONDEN?
De meeste mensen hebben wel 20 seconden de tijd om een filmpje te bekijken, het duurt zeker niet te lang. De aandacht verslapt niet, en dus kunt u uw boodschap overbrengen. Na de boodschap kunt u uiteraard verwijzen naar bijvoorbeeld uw website of beursstand-nummer.

WAT MOET U DOEN?
Heeft u een bedrijf, of kent u een bedrijf dat hiervoor belangstelling heeft? Geef dan in het kort aan welke boodschap wij voor u bedrijf mooi in beeld kunnen brengen. Uit de eerste 100 bedrijven kiezen wij een ‘winnaar’. Tijdens het vervolg traject houden wij uiteraard iedereen op de hoogte, tot aan het eindresultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.